Kritik: Ligner hun noget fra en erotikmesse?

mandag d. 6. oktober 2014 kl: 10. 21 Af: Ritzau Fokus
 
Kunne denne kjole stamme fra en erotikmesse? Det mener den tyske designer Wolfgang Joop.

Kunne denne kjole stamme fra en erotikmesse? Det mener den tyske designer Wolfgang Joop. Foto: Michael Sohn/AP

Den tyske designer Wolfgang Joop mener, at Megan Fox’ tøj ligner noget fra en erotikmesse. Men det tager skuespillerinden som en kompliment.

På drengeværelser rundt omkring i hele verden er der nok blevet tænkt en erotisk tanke eller to om amerikanske Megan Fox.

Galleri: Sexede stjerner før og nu

Og sådanne tanker får den 69-årige tyske designer Wolfgang Joop tydeligvis også, når han ser på den 28-årige skuespillerinde. Lørdag sammenlignede Joop således superstjernen med en model på en erotisk messe. Det skete i det tyske tv-program “Wetten, dass…?”.

Men den sammenligning har “Transformers”-stjernen tilsyneladende intet problem med.

– Hvis han forsøgte at provokere mig med den udtalelse, er det bestemt ikke lykkedes. Det er en kompliment. Hvis folk synes, at mit tøj er erotisk, så er det da fint, siger amerikaneren til det tyske nyhedsbureau DPA.

Megan Fox var i Tyskland for at promovere sin nye film “Teenage Mutant Ninja Turtles”, hvor hun spiller en stor rolle som de ikoniske, pizzaelskende skildpadders gode veninde April O’Neil.

Sexet Hollywood-stjerne deler første billede af sin søn

I Tyskland har den actionfyldte skildpaddefilm først premiere den 16. oktober, mens danskerne har kunnet se den i biograferne siden den 4. september.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu