Et lån reddede hende

mandag d. 22. marts 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

J K Rowling kunne ikke skrive bøgerne om Harry Potter uden et lån. Rowling var alenemor, kæmpede en hård kamp hver dag og drømte om, at kunne skrive bøgerne om Harry Potter. Drømmen blev en realitet, da en god ven lånte hende 4000£. Man mener, at der er tale om sekretæren Fiona Wilson, der også selv er alenemor, men Rowling vil ikke udtale sig om hvem veninden er.

Stjernespækket program til MTV-show

"Jeg brød sammen og græd, da min veninde tilbød mig pengene. På det tidspunkt, var det som en halv million pund for mig, det var en enorm sum penge. Jeg tror, at vi begge ikke troede på, at jeg nogensinde ville kunne betale pengene tilbage, for hun sagde, at pengene var en gave til mig," udtaler Rowling.

Hvis det er Wilson, der var den meget gode veninde, så forklarer det hvorfor, Rowling har givet hende en to-værelses lejlighed i Merchiston distriktet i Edinburgh. Rowling købte lejligheden for 40.000£ i 1998 da hun modtog en pris på 6000£ fra Scottish Arts Council efter hun udgav den første bog om Harry Potter. I August 2001 da Rowling havde solgt filmrettighederne til bøgerne, gav hun lejligheden til Wilson. Lejligheden menes at være omkring 200.000£ værd.

Del din kommentar

Forsiden lige nu