Eva Harlou færdig med X Factor: Håber på ny værtsrolle

onsdag d. 5. august 2015 kl: 20. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Eva Harlou håber på nye værtsroller efter X Factor.

Eva Harlou håber på nye værtsroller efter X Factor. Foto: Unger Anthon/Polfoto

Eva Harlou skal ikke være vært, når X Factor løber over skærmen igen. Men står det til hende selv, er hun ikke færdig med at lave tv.

Når X Factor vender tilbage på DR, er det ikke Eva Harlou, der skal brede armene ud og byde Danmark velkommen til det populære tv-program.

Robbie Williams gør store øjne af ung græsk kvinde: Så reagerer hans kone

Det er nemlig Sofie Linde, der blandt andet har været vært på Sommer Summarum og børnenes MGP, der tager tjansen, og at valget er faldet på hende, er Eva Harlou glad for.

– Hun har jo mange kilometer tv i benene, og jeg kan sagtens se hende i rollen som X Factor-vært. Hun er jo en helt anden type end mig, og det synes jeg egentlig er meget rart, for på den måde er vi jo slet ikke i konkurrence med hinanden, siger den tidligere X Factor-vært.

Hun håber selv på, at der dukker nogle nye tv-muligheder op. Eva Harlou er nemlig langt fra blevet træt af at være på skærmen.

– Det er bestemt ikke slut med at lave tv, hvis det står til mig. Jeg har lyst til at lave flere underholdningsopgaver og prøve flere værtsroller, fortæller Eva Harlou, der i denne uge er ude og kigge på tendenserne i den københavnske modeuge, men også holder møder om sin fremtid, der altså gerne må byde på nye udfordringer.

Før X Factor: Blachman glæder sig til særlig - og ny - del af det populære talentshow

– Det er jo ikke så længe, jeg har været væk fra skærmen, men jeg ved, at jeg gerne vil lave mere. Jeg har en fin korrespondance med DR, og jeg er da ret sikker på, at jeg ikke er taget helt af tavlen, siger den uddannede arkitekt, der også er kendt fra programmerne “Arkitektens Hjem” og “Danmarks Skønneste Hjem”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu