Modeboss sælger hus til kendt rapper

lørdag d. 21. oktober 2017 kl: 13. 00 Af: Elo Christoffersen

Modebossen Eva Kruse har solgt sommerhuset til en kendt rapper.

“Jeg ik’ et stilikon, ligner ik’ en million” – sådan starter kæmpehittet “Hun vil ha’ en rapper”, der for år tilbage hittede over hele landet.

Ironisk. Måske.

I hvert fald har den 37-årige rapper bag sangen sammen med sin kone investeret over 3,5 millioner kroner i modebossen Eva Kruses sommerhus i Vejby nær Tisvildeleje i Nordsjælland.

Tidligere FCK-spiller sælger sin million-lejlighed

Onsdag blev navnene på skødet til det godt 100 kvadratmeter store sommerhus nemlig byttet ud.

Rapper har købt huset

Og af dette fremgår det, at Eva Kruse har solgt sine feriekvadratmeter til Johan Forsby – kendt som rapperen Jooks – og Julia Lahme, der er blogger, forfatter og klummeskribent.

Kruse, der er CEO og pionér for bæredygtig mode i Copenhagen Fashion Summit, og som blandt andet også har ernæret sig som chefredaktør og TV-vært, satte sommerhuset til salg for godt seks måneder siden.

Dengang var prisen ifølge Boliga.dk 3.595.000 kroner.

For det beløb kunne man altså få ejendommen, der er “moderniseret i respekt for den oprindelige stil” og blandt andet fordeler sine kvadratmeter på en stor stue, et moderne køkken og flere værelser.

Dertil kommer også en naturskøn grund med flere terrasser, hvor der på den ene er blevet plads til lidt ekstra forkælelse i form af et spabad.

65.000 kr. i afslag

Jooks med frue har ifølge tinglysningen betalt 3.530.000 kr. for huset.

Dermed har Eva Kruse altså givet parret et lille afslag på ejendommen, der ligger midt i et af landets mest attraktive sommerhusområder.

Fodboldkomets lejlighed solgt på rekordtid

I første halvår er sommerhusene i området således handlet for lige knap 21.000 kr. pr. kvadratmeter, hvilket gør Vejby til et af de ti dyreste steder i landet af købe sommerhus, oplyser Boliga.dk.

Det absolut dyreste sted er dog nabobyen Tisvildeleje, hvor kvadratmeterprisen er over 10.000 kr. højere end i Vejby.

Del din kommentar

Forsiden lige nu