Eva Longoria: Vi er fuldendte uden børn

søndag d. 27. december 2015 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Eva Longoria skal giftes for tredje gang og nyder rollen som papmor til sin forlovedes børn.

Eva Longoria skal giftes for tredje gang og nyder rollen som papmor til sin forlovedes børn. Foto: Arthur Mola/ARTHUR MOLA/INVISION/AP

Hvis skuespillerinden Eva Longoria alligevel bliver gravid med sin forlovede, bliver hun lykkelig, men føler sig stadig fuldendt uden børn.

Eva Longoria forførte alle i rollen som den gudesmukke rappenskralde Gabrielle Solis i hitserien “Desperate Housewives”, men privat er skuespillerinden ikke længere så desperat.

Trods en skilsmisse fra skuespilleren Tyler Christopher i 2004 og en grim en af slagsen fra basketballspilleren Tony Parker i 2011, fandt hun kærligheden igen i forholdet med forretningsmanden José Antonio Baston, som friede tidligere i december.

Desperat husmor gift i fodboldfrue-design

– Jeg er lige fyldt 40, så jeg har tænkt på, om tiden er ved at rinde ud. Jeg burde tænke på at få børn, men jeg føler faktisk, mit liv er fuldt i forvejen, siger den lille latinamerikanske skuespillerinde til magasinet People.

– José og jeg føler os fuldendte sammen, men hvis der alligevel skulle være noget på vej, ville det bare være glasur oven på kagen, lyder det fra Longoria.

Josés børn er en stor gave

Skuespillerindens forlovede har børn fra tidligere forhold, og de bringer allerede masser af glæde, understreger hun i interviewet.

– De er sådan en stor gave i mit liv, så jeg føler ikke, José og jeg mangler noget, hvis ikke vi får nogen fælles børn, fastslår den Golden Globe-nominerede seriesild.

Det er ikke kun i kærlighed, Eva Longoria har held, men også i karrieren, hvor hun i øjeblikket kan ses i NBC’s nye tv-satsning “Telenovela”, som for nylig havde premiere.

– Jeg vandt lotteriet med rollen i “Desperate Housewives”, men efterfølgende besluttede jeg bevidst ikke at springe ind i en ny serie. Jeg ville gerne rense USA for Gabrielle Solis inden.

Tv-stjerne er blevet gift for tredje gang

Se i øvrigt Longorias og José Antonio Bastons forlovelsesbillede her:

Ummmm so this happened….#Engaged #Dubai #Happiness

A photo posted by Eva Longoria (@evalongoria) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu