Eva Mendes deler ud af sine bedste trick

torsdag d. 18. juni 2015 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Sidste år fik Eva Mendes sammen med skuespiller Ryan Gosling datteren Esmeralda.

Sidste år fik Eva Mendes sammen med skuespiller Ryan Gosling datteren Esmeralda. Foto: Alessandra Tarantino/AP

Den 41-årige skuespillerinde afslører sine skønheds- og fitnesshemmeligheder – og deler et godt trick, hun har fået af sin mor.

Eva Mendes’ krop, hår og makeup sidder lige i skabet, og mon ikke der er mange, som også kigger langt efter hendes mand, Ryan Gosling.

Kendis-par giver begge deres børn samme navn

Den sidste del afslører 41-årige Mendes desværre ikke sin hemmelighed til at få fingre i, men på Facebook har hun svaret ærligt på alle læsernes spørgsmål om fitness og skønhed.

– Jeg er virkelig hoppet med på kokosolie-vognen. Jeg bruger det over det hele, afslører Mendes på Facebook.

Hun uddyber, at hun ganske enkelt bruger kokosolie på en fugtet vaskeklud, når hun skal fjerne sin øjenmakeup.

Eva Mendes holder det simpelt, og hun har heller ikke en nøje udtænkt fitness- eller madplan, hun skal følge.

– Jeg dyrker cardiotræning og let vægttræning mindst tre gange om ugen, fortæller Mendes, der er født i Florida. Sammen med den canadiske skuespiller Ryan Gosling har hun datteren Esmeralda. Og faktisk har parret også spillet over for hinanden i filmen “The Place Beyond the Pines” fra 2013.

– Jeg tror på, at man skal spise det, man har lyst til, så længe det er i moderate mængder, siger skuespillerinden. Ud over sin karriere som skuespiller er hun også model, designer og sanger.

Der er masser af tips og tricks fra skuespillerinden, og et af dem ved hun godt selv, lyder lidt skørt.

– Tro det eller ej, hvis jeg virkelig gerne vil have min makeup til at blive siddende hele dagen, så tænder jeg for bruserens varme vand og lader det løbe i et minut, og så får dampen min makeup til virkelig at blive siddende, afslører Mendes.

Eva Mendes, der også er kendt som den brunhårede kvinde i Cocio-reklamerne, har taget et trick med sig fra sin mor, som hun altid bruger.

– Når man lægger blush eller rouge på, så må man ikke glemme næsen. Husk at putte en lille smule hen over næsen. Det giver et mere naturligt, solbrunt look, forklarer Mendes.

Sådan holder kæresten sig lækker for Ryan Gosling

Og så bruger Mendes naturligvis en blush fra sin egen make-up-linje.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu