Eventyr-skuespillerinde jubler over babylykke

mandag d. 14. marts 2016 kl: 14. 30 Af: Ritzau Fokus

Skuespillerinden Emilie de Ravin blev i weekenden mor til sit første barn, og det har bragt lykke i den lille familie.

Den australske skuespillerinde Emilie de Ravin til pressearrangement i juli 2015.

Den australske skuespillerinde Emilie de Ravin til pressearrangement i juli 2015. Foto: Paul A. Hebert/PAUL A. HEBERT/INVISION/AP

Skuespillerinden Emilie de Ravin, som er kendt fra blandt andet eventyrserien “Once Upon a Time” og tv-serien “Lost”, er jublende lykkelig, efter at hun i weekenden blev mor for første gang.

På sin Twitter-profil afslørede den 34-årige skuespillerinde natten til mandag dansk tid navnet på sin lille datter, der kom til verden lørdag.

Robert Pattinson og Emilie De Ravin romance

– Velkommen til den store, vide verden. Vera Audrey de Ravin-Bilitch, født 12. marts 2016. Kunne ikke være gladere. Så forelsket i vores lille pige, skrev skuespillerinden på Twitter efterfulgt af et hjerte.

Også den nybagte far, Eric Bilitch, brugte det sociale medie til at udtrykke sin babylykke over det nyankomne familiemedlem.

– Vanvittigt forelsket i vores pragtfulde pige. Og hendes mor er den mest vidunderlige kvinde på jorden. Kunne ikke være gladere, skrev han på sin Twitter-konto.

Ifølge E! Online annoncerede parret graviditeten i oktober, og dengang foregik det også på Twitter.

– Jeg vil dele nogle spændende nyheder. Eric Bilitch og jeg venter en baby. Det er i sandhed en drøm, der går i opfyldelse, og vi kunne ikke være gladere, skrev Emilie de Ravin dengang på mediet.

Parret bekræftede deres forhold i 2014, da de blev set sammen i Paris. Emilie de Ravin har tidligere dannet par med skuespilleren Josh Janowicz.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu