Ewan McGregor elsker at være nøgen

mandag d. 10. december 2012 kl: 11. 56 Af: Kendte.dk NY
 

Skuespilleren Ewan McGregor vil ikke stoppe med at smide tøjet i film, og det skal pigerne nok ikke være kede af

 

Generationer siden: Star Wars skuespillerne dengang og nu
Ewan McGregor stopper ikke med at smide tøjet i film Kendte

Foto: (Scottcampus)

 

Ewan McGregor er ikke en mand som er bange for at vise sin krop på film, og han har heller ingen gener mod at gøre det i fremtiden hvis han skulle blive spurgt.

 

Er jo bare en skuespiller
 – Det med at være nøgen er noget, som der sker for mig enten mod slutningen af dagen, eller hvis man er lidt heldig også midt på dagen. Og jeg forstår ikke, hvorfor det er et stort emne, siger Ewan til CBS Sunday Morning.

 

Læs også: George Lucas sælger Star Wars for 25 milliarder

 

Vil ikke lave om på mig selv
– Jeg kørte i lufthavnen her den anden dag, og der så jeg en kvinde med hele ansigtet bundet ind. Det så altså helt forfærdeligt ud. Min kone bruger ikke den slags, og det gør jeg så sandelig heller ikke.

 

– Der var en, der tilbød mig det, fordi jeg har panderynker, men jeg svarede, ‘Jeg er en skuespiller, jeg skal ligesom bruge mit ansigt, sagde han.

Del din kommentar

Forsiden lige nu