Ewan McGregor feminin

tirsdag d. 16. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Ewan McGregor indrømmer, at han er i nær kontakt med sin feminine side. Det er dog ikke fordi, han er ved at komme ud af skabet. Nej, det er fordi, det er den letteste måde, at score piger på. Da han var single, fandt han ud af, at hvis han virkelig spillede med sine følelser, så var pigerne der med det samme til at snakke med ham og tage sig kærligt af ham.

Han udtaler, at det er den bedste måde, en fyr kan score piger på, også selvom han bare lader som om, at han er ikke er bange for at tale om sine følelser og lignende. “At lege med kvinders følelser, var den nemmeste måde, at få dem med i seng på,” udtaler Ewan. Ewan har virkelig udnyttet sine talenter som skuespiller. Han indrømmer selv, at hans evner som skuespiller, har hjulpet ham med, at spille med sine følelser.

Vild med dans-seere føler sig snydt: -TV2 beklager

Ewan er idag gift og far til to. Han siger, at han stadig går med smykker, for at vise sin falske feminine side. Han mener ikke, at han selv er afhængig af sex, eller har lavet noget helt vildt når han har været i seng med andre piger. “Jeg er klar til at indrømme noget meget flovt. Jeg har aldrig prøvet at være i seng med tre eller fire piger på

Del din kommentar

Forsiden lige nu