Ex-bond opretholder lov og orden

lørdag d. 21. juli 2001 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det er en ære for en hvilken som helst golfklub at have Sean Connery som medlem. Men der følger en pris med. Sean Connery vil nemlig ikke finde sig i, at folk ikke opfører sig ordentligt på banen, og han er træt af uopdragne unger. Derfor har han bedt sin nuværende klub, den eksklusive Lyford Cay Club, om at få bragt orden i sagerne.

Alex Vargas spiller på Plænen i Tivoli for første gang Joachim og Marie afslører: Dette rørte os virkelig

På det årlige bestyrelsesmøde foreslog Sean Connery, at det skal være sværere at blive medlem af den prestigefyldte klub. Han mente også, at man skulle indføre en 3-fejl-og-du-er-ude regel, så man kan smide medlemmer ud, der ter sig dårligt på golfbanen. Og hvis medlemmer af klubben medbringer deres børn, skal de være så velopdragne, at de ikke forstyrrer, ellers fortsætter den dårlige opførsel gennem de næste generationer.

Bestyrelsesformanden Peter Graham gav Sean Connery ret i, at klubben har et problem, og han opfordrede alle til at indberette dem, der ikke har fortjent at beholde deres medlemsskab. Derudover fandt bestyrelsen det foruroligende, at der er stjålet vin for 53.000 $ fra deres vinkælder. Hvem stemmer for at sætte James Bond på sagen?

Del din kommentar

Forsiden lige nu