Fåmælt prins Henrik: -Jeg er altid aggressiv

mandag d. 30. maj 2016 kl: 7. 39 Af: Uffe Dahl
prins henrik foto Per øxenholdt
Prins Henrik. Arkivfoto: Per Øxenholdt.

Prins Henrik var fåmælt men havde alligevel denne kommentar til pressen, da han i weekenden var æresgæst ved finalen i bridgeturneringen "Prins Henriks Grand Prix: "Det handler om at spille aggressivt. Jeg er altid aggressiv!"

Det er ikke mange kommentarer prins Henrik smider omkring efter han ved årsskiftet valgte at gå på pension.

Kongeskibet brugt til privat fest

Og selvom prinsen i weekenden var æresgæst ved finalen i bridgeturneringen “Prins Henriks Grand Prix” i Aarhus, havde han ikke det store behov for at tale med pressen.

Men over for sin bridgemakker, Ole Raulund fra Danmarks Bridgeforbunds hovedbestyrelse, skulle den tidligere prinsgemal lige være sikker på, hvordan kortene skulle spilles – bare for en sikkerheds skyld.

-Jeg er altid aggressiv

Ifølge bt.dk udbrød prins Henrik begejstret:

“Så – nu har jeg forstået spillet. Det handler om at spille aggressivt. Jeg er altid aggressiv”, sagde prins Henrik inden han og makkeren gik ombord i kortene.

Da kortene blev delt ud ved bordene blev pressen bedt om at forlade lokalerne, så prinsen og de andre spillere, kunne være i fred.

I løbet af finalen var prins Henrik dog nødt til at forlade turneringen. Han skulle nemlig åbne en kunstudstilling og måtte derfor lade sig erstatte af en stand-in.

Del din kommentar

Forsiden lige nu