Facebook-far høster likes på datter-billede

onsdag d. 9. december 2015 kl: 8. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Da datteren Max blev født, delte de stolte forældre dette billede på Facebook.

Da datteren Max blev født, delte de stolte forældre dette billede på Facebook. Foto: Uncredited/AP

Mark Zuckerberg har delt endnu et billede af sin nyfødte datter, Max. Billedet er blevet delt og liket i stor stil.

Over to millioner likes, 50.000 kommentarer og 16.500 delinger.

Endnu en Facebook-baby på vej: Skal være far igen

Det kommer nok næppe som et chok for nogen, at Facebook-stifteren Mark Zuckerberg ved lige præcis, hvad man skal dele på Facebook, for at det bliver populært.

Det populære billede er af Zuckerberg selv – men med en vigtig detalje: Hans datter ligger foran ham, mens han smiler sødt ned til hende. Til billedet skriver han: “Fuld af glæde med lille Max”. Det skriver Hello! Magazine.

Max, som datteren hedder, er ikke helt ny for Facebook-brugerne, selv om hun blot er en uge gammel.

Da hun blev født den 1. december, delte Mark Zuckerberg og hans kone, Priscilla Chan, nemlig et offentligt brev, de havde skrevet til deres nyfødte datter. I brevet forklarede de hvordan den verden, de gerne vil have, hun skal vokse op i, ser ud. Og der faldt også nogle kærlige ord af til den lille efterfølger.

– Kære Max. Din mor og jeg har ikke ord til at beskrive det håb, du giver os for fremtiden, skrev Zuckerberg blandt andet i brevet.

Mark Zuckerberg har masser af tid til at tage flere billeder af ham og datteren, da den 31-årige førstegangsfar har taget barselsorlov i to måneder.

Se billedet af Mark Zuckerberg og lille Maz her: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10102515545528391&set=a.529237706231.2034669.4&type=3

Mark Zuckerberg syder: Facebook-satellit sprunget i luften

Se brevet fra Mark Zuckerberg og Priscilla Chan til datteren Max her: https://www.facebook.com/notes/mark-zuckerberg/a-letter-to-our-daughter/10153375081581634

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu