Færdig som mentor: Anne Dorthe Michelsen manglede visioner

lørdag d. 21. september 2013 kl: 8. 31 Af: Uffe Dahl
 
Sangerinden Anne Dorthe Michelsen røg fredag aften ud af tv-programmet "Mentor". Foto: Linda Johansen

Sangerinden Anne Dorthe Michelsen røg fredag aften ud af tv-programmet “Mentor”. Foto: Linda Johansen

Fire mentorer blev til tre, da Anne Dorthe Michelsen blev stemt hjem fra Mentor

 

Det blev til fire uger i Mentor for Anne Dorthe Michelsen, der fredag aften blev stemt hjem fra underholdningsprogrammet, og dermed måtte give sin mentee, Simon Glöde, videre til en af de andre fem mentorer.

Danske legender giver fælles koncert

Michelsen endte i farezonen med Nikolaj Steen, der havde sendt sin deltager, Adrian Mikkelsen, i omsang for at redde sig endnu en uge i programmet. Det virkede for ham, og Tøsedrengene-sangerinden måtte derfor sige farvel i showet.

Hendes mentee, Simon Glöde, ville i denne uge underholde, og han skød derfor festen i gang med en masse dansere, da han sang “Skylder dig ikke noget” af L.I.G.A. iført kilt.

Også 20-årige Cecilie Trolle fik sat bevægelse på sin optræden, da hun sang Amy Winehouses “Back to black”.

Alle mentorerne var begejstrede for de to optrædener, men der blev stillet spørgsmålstegn ved, hvilken retning Anne Dorthe Michelsen prøvede at rykke sin mentee i, og hvad godt mentorship er.

Magnus Noach havde fået ny mentor efter, at Outlandish-sangeren Waqas Qadri røg hjem i sidste uge. Produceren Nikolaj Nørlund havde i løbet af ugen prøvet at udvikle Magnus’ stemme, da han mente, at han prøvede at lyde for meget som sine idoler.

Det gav pote, og han fik som den første i programmet et stående bifald af alle mentorerne. Selv Thomas Blachman var henne og give den 19-årige jyde et kys på kinden for sin fantastiske optræden.

Programmets to yngste deltagere, 15-årige Julie Bjerre og 16-årige Adrian Mikkelsen, havde i denne uge fået en guitar stukket i hånden.

Julie Bjerre skulle tilbage til sine singer-songwriter rødder, da hun spillede Foster The Peoples “Pumped up kicks”, mens Adrian Mikkelsens mentor, Nikolaj Steen, ville have ham til at udtrykke følelser. Han sang danske Noahs “Over byen”, som han dedikerede til en ven, han havde mistet.

Nikolaj Steens anden mentee, 23-årige Selina Jane, var forvandlet til en 50’er diva, da hun sang Lordes “Royals”.

Da det er mentorerne, der uge efter uge bliver stemt hjem af seerne, skulle Simon Glöde vælge ny mentor. Han skal arbejde sammen med Nikolaj Nørlund, der får overordentligt travlt i den kommende uge, Han er nemlig allerede er mentor for Cecilie Trolle og Magnus Noach.

Del din kommentar

Forsiden lige nu