Falske Britney

torsdag d. 23. september 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears’ bryllup er falsk, hende og Kevin Federline er ikke rigtig gift endnu. Det er rigtigt at ceremonien fandt sted, og at de blev gift, deres ægteskab er bare ikke gyldigt endnu. Papirerne er der skal underskrives er endnu ikke blevet sendt ind til registrering.

Det siges at grunden hertil er, at ægteskabsaftalen mellem Britney og Kevin først skulle være på plads. Begge har allerede skrevet under på denne aftale. Der går også rygter om, at brylluppet bare var et “forsøgsbryllup”, og at de stadig skal holde et rigtigt bryllup.

Mareridt: Kronprinsparrets børn deler privatlivet

Britney har selv udtalt, at hun godt ved, at brylluppet ikke er gyldigt før de har fået licens, hvilket sker i næste uge. Men i åndelig form, så føler hun, at de er gift. Britney har også udtalt, at hun overvejer at skifte navn fra Britney Spears til Britney Federline. Det er dog højst usandsynligt at dette kommer til at ske. Det er også yderst usædvanligt for så stor en stjerne, der er meget kendt for sit navn, at udskifte sit efternavn, også selvom hun er blevet gift.

Del din kommentar

Forsiden lige nu