Familiemedlem om Jenner: Hvad rager hun mig?

onsdag d. 3. juni 2015 kl: 14. 35 Af: Ritzau Fokus
 
Bruce Jenner modtager ros fra sin tidligere stedsøn, efter han er sprunget ud som kvinden Caitlyn.

Bruce Jenner modtager ros fra sin tidligere stedsøn, efter han er sprunget ud som kvinden Caitlyn. Foto: Matt Sayles/AP

Tv-personligheden Rob Kardashian kunne slet ikke genkende sin stedfar Bruce Jenner, efter den tidligere topatlet stod frem som kvinde.

Som forsidemodel på Vanity Fair stod den tidligere topatlet og tv-personlighed Bruce Jenner mandag frem som sit ægte, men indtil nu hengemte jeg: Kvinden Caitlyn.

Jenners tidligere steddatter, tv-personligheden Kim Kardashian, sendte et billede til sin lillebror, Rob Kardashian, fra forsideoptagelserne, og han kunne slet ikke genkende Bruce Jenner, fortæller storesøster-Kardashian til Access Hollywood.

Kardashian-familiemedlem overvejede selvmord

– Rob skrev: “Hvem er denne kvinde, og hvad rager hun mig?”, fortæller Kim Kardashian, der fortalte sin lillebror, at det var Bruce i sin nye identitet som Caitlyn.

– Han blev meget overrasket og svarede straks, at hun så meget smuk ud. Derefter ringede Rob til Caitlyn og de to havde en rørende samtale. Men øjeblikket var sjovt, siger den 34-årige realitystjerne.

Jenner tager kvindelige kønshormoner og har fået lavet bryster, men har endnu ikke planer om at få foretaget en kønsskifteoperation.

Inden transformationen fik Bruce Jenner seks børn med sine tre forskellige koner og blev derudover stedfar til sin sidste ekskones børn, reality-personlighederne Kourtney, Kim, Khloé og Rob Kardashian.

Efter skilsmissen er Jenner og Kardashian-familien stadig tætte, og de beskriver Bruce Jenner som deres anden far. Kardashian-børnenes biologiske far døde af kræft i 2003. Selv om Jenner nu er sprunget ud som kvinde, vil han altid være deres far, har Kim Kardashian før understreget.

Den tidligere OL-guldvinder i tikamp er netop blevet tildelt æres-sportsprisen Arthur Ashe Courage Award for sit mod til at leve det liv, han drømmer om, og Jenner har også fået anerkendelse og opmærksomhed af USA’s præsident, Barack Obama.

– Det kræver mod at dele din historie, skriver Obama på Twitter til Caitlyn Jenner, som selv skriver:

– Jeg er så glad for, at jeg efter lang tids kamp endelig kan leve som mit sande jeg. Velkommen til verden, Caitlyn. Jeg kan ikke vente med at lære hende/mig at kende.

Caitlyn Jenner blander sig i ophedet debat

Se videoen bag forsidebilledet, hvor Jenner introducerer Caitlyn: https://www.youtube.com/watch?v=0OwDp2LMVbg

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu