Familien støtter Sean “Diddy” Comb efter voldsoverfald

tirsdag d. 30. juni 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
- Jeg takker Gud for at have en far, der altid er der for mig, skrev Sean Combs søn.

– Jeg takker Gud for at have en far, der altid er der for mig, skrev Sean Combs søn. Foto: Kathy Willens/AP

Sean “Diddy” Combs sønner bakker farmand op, efter han angiveligt forsvarede sig mod sin ene søns træner med en kettlebell.

Det skulle have handlet om sønnikes fodboldkamp, men kampen foregik i virkeligheden omklædningsrummet, hvor Justin Combs far, rapperen Sean “Diddy” Combs, langede træneren med en kettlebell.

Den 45-årige rapper blev siden anholdt og sigtet for overfald med dødeligt våben, og selv om Combs hævder, at der var tale om selvforsvar, mener myndighederne noget andet.

Trods anklagerne har rapperen fuld opbakning fra sin familie, understregede hans andet af i alt seks børn, sønnen Quincy Brown, til BET Awards, hvor far-Diddy skulle optræde.

– Sådan nogle bump sker i livet. Man skubber det til side, og bekymrer sig om det senere, lød det fra Brown til nyhedsbureauet AP. Han glædede sig i stedet til sin fars optræden.

– Det er et stort øjeblik. Det er lige som en familiegenforening. Vi kan og vil ikke stoppes, sagde junior.

Også Justin Combs støtter sin voldsanklagede far, og det gjorde han med et klart budskab på sin Instagram-profil efter episoden:

– Jeg takker Gud for at have en far, der altid er der for mig, skrev Combs-junior til et far og søn-foto.

Tidligere i juni afviste Sean Combs alle anklager om vold og hævdede, at kettlebell-angrebet var i rent forsvar mod sønnikes træner.

– De forskellige udlægninger af begivenhederne, og anklagerne, som er blevet rapporteret, er helt forkerte, erklærede en talsmand for rapperen i en officiel pressemeddelelse.

– Det eneste, vi kan sige på nuværende tidspunkt, er, at enhver handling foretaget af hr. Combs var udelukkende selvforsvarende af natur for at beskytte sig selv og sin søn.

Episoden fandt sted tidligere i juni på universitet Ascotas træningskompleks i Californien, hvor Justin Combs spiller amerikansk fodbold for holdet Bruins.

Se billedet af sønnikes opbakning her: https://instagram.com/p/4SQ6ErGt3C/?taken-by=princejdc

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu