Famillie slæber Wacko Jacko i retten

onsdag d. 21. februar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det er efterhånden længe siden, verden har hørt noget til Michael Jackson. Faktisk har der været usædvanlig stille omkring pop-kongen siden han for snart to år siden blev frifundet i den store sag om seksuelt misbrug af børn – en frifindelse som mange mente, var en kæmpe fejl.

Nu er Wacko Jacko, imidlertid igen blevet sagsøgt, og selv om det, han denne gang bliver anklaget for, næppe er strafbart, så er det seneste civile søgsmål noget, som sætter nok en alvorlig plet på hans i forvejen mere end anløbne rygte.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Mens sagen om seksuelt misbrug fandt sted i 2005, var sangeren på et tidspunkt på hospitalet med mavesmerter, og det er her, den episode fandt sted, som nu er årsag til, at den fallerede superstjerne nu slæbes i retten af en sørgende familie.

Sagen drejer sig om, at der ikke var nogen ledig seng, da Jackson blev indlagt, så derfor måtte en gammel, døende kvinde pænt forlade sin hospitalsseng, så Michael kunne få en stue for sig selv på hospitalet. Det var ikke pænt gjort, mener familien til den nu afdøde kvinde, som derfor nu slæber Jackson i retten med krav om erstatning for det, der overgik deres døende slægtning. Jackson har næppe foretaget sig noget kriminelt, men sagen sætter bestemt ikke den sære superstjerne i noget positivt lys.

Del din kommentar

Forsiden lige nu