Fandt The Beatles sammen igen?

onsdag d. 17. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det siges, at The Beatles fandt sammen igen for en kort stund i 70’erne, for at indspille en sidste album. Det er en internet auktion der påstår, at de har beviser på, at dette er rigtigt. De sælger en trackliste og et bånd, der stammer fra de sidste indspilningerne, der skulle være foregået i 1976.

The Beatles blev aldrig færdig med det sidste album, da de ikke kune enes. Det påståes at sangene blev inspillet i Davlen Studios i Los Angeles, men de blev aldrig udgivet. På tracklisten kan man finde sangene Happy Feeling, Back Home, Rockin’ Once Again, People Of The Third World og Little Girl, men båndet blev ødelagt, da indspilningerne endte i skænderi og måske endda i slagsmål.

Anne ude af Robinson efter bagholds-angreb

En komplet version er låst inde i et pengeskab i Abbey Road Studios. Den tidligere medejer, Len Kovner og nogle lydfolk, har ifølge internet aktionen verificeret dette. De har endda et brev fra Kovner hvor han skriver, at indspilningerne var et mislykket forsøg på at blive genforenet. Om det så er rigtigt, må vi alle vente med at få at vide.

Del din kommentar

Forsiden lige nu