Fanget på video: Kronebil i fuld fart over Storebæltsbroen

torsdag d. 22. marts 2018 kl: 8. 27 Af: Matias Mortensen

En kronebil med Prinsesse Marie ombord kørte angiveligt alt for hurtigt på en tur over Storebæltsbroen. Hastigheden var på den høje side af 150 kilometer i timen.

Ifølge et vidne havde en af kongehusets chauffører meget travlt med at krydse Storebæltsbroen tirsdag eftermiddag. Det skriver Ekstra Bladet.

Vidnet, der er optræder anonymt, fortæller, at han blev overhalet af en kronebil i fuld fart med Prinsesse Marie og en anden kvinde på bagsædet.

Se dem her: Sjældne optagelser fra dansk kronprinsebryllup

– Kronebilen kom blæsende forbi. Jeg vil vurdere, at den i hvert fald kørte mellem 150 og 160 kilometer i timen – i nogen perioder var den over 160. Det var fuldstændig uforsvarligt, siger han til Ekstra Bladet.

Fartgrænsen på Storebæltsbroen er 110 kilometer i timen.

Speedometret viser 150 km/t

Vidnet valgte selv at overskride fartgrænsen og følge efter den kongelige Audi, mens han optog en video for dokumentere fartoverskridelsen.

På videoen, som kan ses på Ekstra Bladets hjemmeside, ligger han bag kronebilen, mens speedometret viser en fart omkring 150 kilometer i timen.

Det har torsdag morgen ikke været muligt for Kendte.dk at få en kommentar fra Kongehusets kommunikationsafdeling.

Chaufførerne skal overholde loven

Til Ekstra Bladet oplyser kommunikationsafdelingen, at Kongehuset forventer, at de chauffører, de har ansat, overholder færdselsloven, og at man lægger vægt på “god trafikkultur” som en del af den ønskede adfærd, som ansat i Kongehuset.

Man håndterer konkrete hændelser internt, lyder det videre.

Dronning Margrethe inviterer til aftenselskab på Christiansborg Slot

På de sociale medier har hændelsen naturligvis kastet en hel del kommentarer af sig.

Men den overvejende del af kommentarerne hælder til, at den anonyme mand bag anmeldelsen går i små sko, og i øvrigt selv opererer uforsvarligt, idet han filmer, samtidig med at han er chauffør i en bil ved høj fart.

Del din kommentar

Forsiden lige nu