Fans siger farvel til Star Wars-stjerne og mor

søndag d. 26. marts 2017 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus

Masser af fans var lørdag mødt op for at sige et sidste farvel til Carrie Fisher og Debbie Reynolds.

Flere hundrede fans stimlede lørdag sammen i Los Angeles for at mindes Star Wars-stjernen Carrie Fisher og hendes berømte mor, skuespillerinden Debbie Reynolds, der begge gik bort i december.

Offentligheden var nemlig inviteret til en to timer lang mindehøjtidelighed for de kendte kvinder i Hollywood Hills, hvor mor og datter blev begravet side om side i januar i år.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Afsløring: Mariah Carey lider af psykisk sygdom

Begivenheden var arrangeret af Todd Fisher, der er søn af Reynolds, og han var en af de mange fremmødte, der sendte hyldestord til de to skuespillerinder fra scenen.

– Jeg har ikke kendt bedre mennesker end min mor og søster, sagde han ifølge BBC.

Flere nære venner og kendisser var også mødt op til ceremonien for at sige et par ord på scenen foran de mange fans.

Det gjaldt blandt andet komikeren Dan Aykroyd, der har været forlovet med Carrie Fisher, og skuespillerinderne Griffin Dunne og Ruta Lee.

Plads til både tårer og grin

Undervejs i ceremonien var der både plads til tårer og grin, da der blev vist hjemmevideoer og fotomontager af Carrie Fisher, der særligt var kendt for sin rolle som Prinsesse Leia, og Debbie Reynolds.

Sangeren James Blunt, der var venner med Star Wars-skuespillerinden, trådte også op på scenen under ceremonien, hvor han dedikerede en sang til sin afdøde veninde.

Som en hyldest til Hollywood-darlingen Debbie Reynolds optrådte dansere fra dansestudiet “Debbie Reynolds Studio” med en hyldest til musicalfilmen “Singin’ in the Rain”, som den afdøde skuespillerinde spillede hovedrollen i.

Flere af de mange fremmødte fans gav udtryk for, at det føltes som et kæmpe tab, da de hørte om skuespillerindernes død.

– Da jeg hørte, hvad der var sket, føltes det som om, at et familiemedlem, som jeg har elsket i årtier, var væk, sagde Liza Rios-Proprofsky, der var fan af Carrie Fisher, til Reuters.

Skuespillerinden Carrie Fisher døde i juledagene sidste år efter at have fået et hjertestop på et transatlantisk fly.

Blot dagen efter ramte endnu et dødsfald Hollywood, da den 84-årige skuespillerinde Debbie Reynolds, der er mor til Carrie Fisher, døde den 28. december.

Skuespiller døde med kokain og heroin i blodet

Efter de pludselige dødsfald mødte en parade af store stjerner som Gwyneth Paltrow, Meg Ryan og Meryl Streep op for at sørge over og mindes mor og datter, da der tidligere på året blev afholdt en privat mindeceremoni.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu