Fans støtter Harry Styles efter dødstrusler

torsdag d. 16. juli 2015 kl: 9. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Det britiske boyband, One Direction, blev kendte, da de deltog i det britiske X Factor, hvor de senere skrev kontrakt med Columbia Records.

Det britiske boyband, One Direction, blev kendte, da de deltog i det britiske X Factor, hvor de senere skrev kontrakt med Columbia Records. Foto: Jon Furniss/JON FURNISS/INVISION/AP

Sangeren har modtaget dødstrusler på Twitter, og det får One Direction-fansene til at støtte op om deres idol.

Anmelderne hylder krigsfilm om slaget ved Dunkerque

Når man er en eftertragtet musiker, er det vigtigt at have mest mulig støtte fra sine fans. Og det kan One Direction-medlemmet Harry Styles være taknemmelig for i disse dage.

Den 21-årige englænder har den senere tid modtaget dødstrusler på det sociale medie Twitter.

Det har fået One Direction-fans, de såkaldte “Directioners”, til tasterne, og de har i vilde strømme skrevet støttende kommentarer til sangeren.

En række dedikerede fans har oprettet hashtagget “Harry vær forsigtig”, som har spredt sig på Twitter blandt One Direction fans.

Den pågældende Twitter-bruger truede med at lade Harry Styles dø til sin koncert 5. august i delstaten New Jersey i USA.

– Han ødelagde min lillesøsters liv, og nu skal han betale for det, skrev brugeren på Twitter.

Brugeren er nu slettet fra Twitter, efter adskillige fans har anmeldt truslen.

– Jeg lavede denne konto for at gøre alle opmærksomme på, at Harry Styles skal dø den 5. august på MetLife Stadium, skrev brugeren på en nyoprettet konto, som senere også blev lukket.

Den britiske sanger har tidligere været ude for dødstrusler. I december 2012 modtog den populære sanger også trusler på Twitter, og også dengang viste de trofaste fans deres støtte.

Harry Styles har ikke selv reageret på situationen på Twitter.

Harry Styles i sorg: Stedfar er død

One Direction med blandt andet Harry Styles i front besøgte senest Danmark 16. juni, da de gæstede Horsens.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu