Far og mor er stolte: Hugo Helmig fylder rundt

tirsdag d. 24. juli 2018 kl: 15. 55 Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk
HugoHelmig_EPcover_Promise
Hugo Helmig fylder tirsdag 20 år. Arkivfoto.

Den succesfulde unge musiker Hugo Helmig kan tirsdag fejre sin tyve års fødselsdag. Det har fået hans berømte forældre til tasterne.

Den unge musikkomet Hugo Helmig kan tirsdag fejre sin tyve års fødselsdag. Selvom det er den unge musikers kun anden runde fødselsdag, kan han alligevel se tilbage på en succesrig karriere som sanger og sangskriver.

Hans megahit “Please Don’t Lie” blev årets mest spillede sang i dansk radio sidste år, og han er lige udkommet med en ny single med titlen “Wild”.

Unge Helmigs fødselsdag er da heller ikke gået ubemærket hen fra hans mindst ligeså succesfulde far Thomas. Således har Helmig senior lagt et billede op af sønnen på Instagram, hvor han skriver:

Tillykke til min elskede Hugo 20 år”.

Også Hugo Helmigs mor, Renee Toft Simonsen, har kommenteret sønnens fødselsdag på Instagram.

Se billederne: Børn af musikstjerner, der er gået i forældrenes fodspor

For 20 år siden idag kom den her vidunderlige lille mus ud med numsen først på en stjerneklar nat på Skejby hospital. Jeg har knuselsket ham hver eneste dag siden og glædet mig over at få lov til at være mor til sådan et klogt, kærligt og ikke mindst humoristisk væsen. Mors bedste baby, tillykke med de 20 år“, skriver den tidligere model og forfatter på Instagram.

Du kan se begge de stolte forældres Instagram-opslag herunder:

Først gjorde han som far: Nu går Hugo Helmig i mors fodspor

Tillykke til min elskede Hugo 20 år 🇩🇰🇩🇰

A post shared by Thomas Helmig (@tomhelmig) on


For 20 år siden idag kom den her vidunderlige lille mus ud med numsen først på en stjerneklar nat på Skejby hospital. Jeg har knuselsket ham hver eneste dag siden og glædet mig over at få lov til at være mor til sådan et klogt, kærligt og ikke mindst humoristisk væsen. Mors bedste baby, tillykke med de 20 år elskling ❤️ @hugohelmig

A post shared by Renee Toft Simonsen (@reneetsimonsen) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu