Far til afdød stjerne fortryder skænderier

mandag d. 1. december 2014 kl: 15. 21 Af: Ritzau Fokus
 

Mitch Winehouse og Janis Winehouse ses her sammen med en statue af deres afdøde datter Amy, som står i Camden i London.

Mitch Winehouse og Janis Winehouse ses her sammen med en statue af deres afdøde datter Amy, som står i Camden i London. Foto: Tim Ireland/AP

Mitch Winehouse, der er far til den afdøde sangerinde Amy Winehouse, fortryder, at han råbte af sin datter, fordi hun var misbruger.

Michael Falch: -Det her liv må være rigeligt

Den afdøde sangerinde Amy Winehouse misbrugte både narkotika og alkohol i stor stil, og det havde hendes far, Mitch, svært ved at acceptere. Derfor skændtes de to ofte, og det er noget, faren fortryder nu.

Det skriver Daily Star.

– Jeg råbte og skreg af hende. Det var sådan, jeg prøvede at håndtere hendes problemer. Og det var klart ikke en særlig smart måde at gøre tingene på, siger han.

Sangerindens langvarige alkoholmisbrug endte med at være det, som tog livet af hende. Og selv om hendes far var rasende over hendes misbrugsproblemer, fyldte og fylder hendes død meget i hans liv.

– Hver dag tænker jeg på hende. Alt, som min kone og jeg gør, gør vi for hendes skyld, forklarer han.

En af de ting, Mitch og hans kone Janis gør for at ære deres datters minde, er at udbrede kendskabet til stof- og alkoholmisbrug, ligesom de også samler penge ind til misbrugere og deres familier.

I november holdt de således et arrangement, hvor det lykkedes dem at samle næsten 750.000 kroner ind.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu