Far til Fire-skuespillere kvæstet i ulykke

onsdag d. 18. juni 2014 kl: 10. 15 Af: Ritzau Fokus
 
Bodil Jørgensen formodes kvæstet efter en voldsom trafikulykke under filmoptagelser i Sønderjylland.

Bodil Jørgensen formodes kvæstet efter en voldsom trafikulykke under filmoptagelser i Sønderjylland. Foto: RASMUSSEN PER/Polfoto

Bodil Jørgensen og Kurt Ravn formodes kvæstet i forbindelse med en trafikulykke ved Vedsted.

“Far til Fires vilde ferie” blev noget vildere, end det var meningen, da en trafikulykke indtraf midt under optagelserne til den nye, danske familiefilm, i dag.

Efter livsfarlig ulykke: Bodil Jørgensen kvæstet i fald

Det skriver JydskeVestkysten.

Avisen fortæller, at to af filmens medvirkende, Bodil Jørgensen og Kurt Ravn, har pådraget sig kvæstelser i forbindelse med ulykken, der fandt sted tæt på filmsettet i Vedsted i Sønderjylland.

Kurt Ravn, som spiller Onkel Anders i de populære film, skulle således være set siddende på forsædet af en ambulance, som blev eskorteret af to politimotorcykler.

Også Bodil Jørgensen, som spiller Far til Fire-familiens mellemfornøjede nabo, Fru Sejersen, er kommet til skade, oplyser filmproduktionsselskabet.

– Der er sket en ulykke under optagelserne til filmen, og Bodil Jørgensen er blevet kørt på hospitalet. Det er alt, hvad jeg ved på nuværende tidspunkt, fortæller direktør i ASA-Filmproduction, Henrik Møller-Sørensen.

Det står endnu ikke klart, hvad der præcis er sket, men der skulle ifølge JydskeVestkystens oplysninger være tale om en voldsom personulykke.

Rytteriet efter ti år: Det har altid været svært

Det oplyses, at der gives krisehjælp på filmsettet, hvor optagelserne til den nye Lille Per-film “Far til Fires vilde ferie” nu er aflyst og udsat på ubestemt tid.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu