Farvel til Paprika Steen i Vild med dans

fredag d. 7. november 2014 kl: 22. 09 Af: Ritzau Fokus
 

Så gik den ikke længere for skuespillerinden Paprika Steen og Mads Vad. De to er nu ude af Vild med dans, og blev således det femte sidste par i konkurrencen.

Så gik den ikke længere for skuespillerinden Paprika Steen og Mads Vad. De to er nu ude af Vild med dans, og blev således det femte sidste par i konkurrencen. Foto: FLINDT MOGENS/free

Deltagerfeltet blev strammet en ekstra tand fredag aften. Det gik ud over Paprika Steen og Mads Vad, der nu er ude af Vild med dans.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Skuespillerinden Paprika Steen og Mads Vad er nu fortid i Vild med dans, efter de to røg ud af det populære danseshow fredag aften.

De fem par lod denne gang benene bevæge sig til dansene tango, pasodoble og samba.

Herudover blev parrene udfordret i en fælles discodans til slut i programmet.

Det slap skuespilleren Johannes Nymark og hans dansepartner Claudia Rex bedst fra ifølge dommerkvartetten.

Parret blev både præmieret med sæsonens første to 10-taller, ordene: “bravo, bravo, bravo”, samt titlen som aftenens discokonger, idet de vandt fællesdansen.

Helt så godt på dansegulvet gik det ikke for parret Paprika Steen og Mads Vad. Efter en omdans mod skuespillerkollegaen Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard måtte de to derfor se sig slået ud af dansekonkurrencen.

Der er nu kun fire par tilbage i Vild med dans.

Parrene tæller Johannes Nymark og Claudia Rex, Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst, Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen samt Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard.

Første par ude af Vild med dans: Tv-stjerne færdig

Deltagerfeltet begynder dermed så småt at nærme sig de to par, der skal dyste i finalen den 28. november i Horsens.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu