Fasandræberne-stjerne scorer Hollywood-rolle

onsdag d. 15. juni 2016 kl: 13. 25 Af: Ritzau Fokus
Sarah-Sofie Boussnina er kendt fra
Sarah-Sofie Boussnina er kendt fra "Lærkevej", "1864" og "Fasandræberne". Foto: Olufson Jonas/Polfoto
 

Den unge fremadstormende skuespillerinde Sarah-Sofie Boussnina har scoret en rolle i History Channels tempelridderserie “Knightfall”.

Sarah-Sofie Boussnina bliver den næste til at følge efter i succesparaden af danske skuespillere, der debuterer internationalt.

Både Mads Mikkelsen, Nikolaj Coster-Waldau, Lars Mikkelsen, Birgitte Hjort Sørensen og Sidse Babett Knudsen har stor succes “over there”, og nu indtager “Fasandræberne”-stjernen filmbyen med endnu mere dansk dynamit.

Boussnina bekræfter nyheden

Den 25-årige skuespillerinde har landet en rolle i History Channels serie “Knightfall”, skriver magasinet Variety, og Boussnina selv bekræfter nyheden på sin Instagram-profil.

– Drømme går i opfyldelse. Jeg kan ikke fatte, at jeg er en del af dette drømmehold- og projekt. Mere end glad, jubler skuespillerinden.

Danske julekalenderstjerner er i høj kurs i Hollywood

Serien, der bliver sendt i 10 afsnit, handler om en række tempelriddere i korstogstiden og deres jagt efter den hellige gral, og blandt producerne er ingen ringere end den dobbelte Oscar-nominerede Hollywood-stjerne Jeremy Renner.

Skal spille Adelina

Boussnina skal ifølge Deadline spille rollen som Adelina, der som barn bliver reddet af tempelridderne, men som ung kvinde lever som tyv i de parisiske gader.

Ifølge Deadline bliver serien indspillet hen over sommeren, og det er ikke kun professionelt, at det kører for Sarah-Sofie Boussnina. I maj blev hun gift med Julias Moon-sangeren Louis Samson Myhre.

Af med lokkerne: Broen-stjerne i stor hårforvandling

Se Sarah-Sofie Boussninas Instagram-billede her:

Dreams do come true! Can't believe I'm a part of this dream team -and project! Beyond happy!!! ❤️💗💞😍🍀😘 KNIGHTFALL #dreamsdocometrue

A photo posted by Sarah-Sofie Torp Boussnina (@ssboussnina) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu