Master Fatman jazzer i Metroen

tirsdag d. 11. juni 2013 kl: 17. 06 Af: Uffe Dahl
 
Master Fatman

Master Fatman gav den tirsdag som jazz-dj i Metroen på Kgs. Nytorv. Foto: kendte.dk.

Master Fatman alias Morten Lindberg, sørgede tirsdag for jazz-musik i den københavnske metro da programmet til Copenhagen Jazz Festival blev lanceret.

Det er andet år i træk Master Fatman spiller noget af det jazz han selv er helt vild med i metroen på Kgs. Nytorv i forbindelse med præsentationen af Copenhagen Jazz Festivals program.

Multikunstner med royal kærlighedserklæring: Hylder prins Henrik

– Jeg er jo til alt slags musik. Det er som en gryderet. Nogle gange er jeg til ris, andre gange gulerødder – i dag er jeg nok mest til rød peber, sagde Master Fatman, da kendte.dk kom forbi.

– Jeg er vild med jazz. Jeg hører jazz hver eneste dag. Det, jeg spiller for metro-gæsterne, er noget af det musik jeg rigtig godt kan li. Og så er det langt bedre, end fast arbejde,at stå her. Folk bliver glade, når de hører jazz – det er helt tydeligt, siger Master Fatman, der måtte se programmerne til Copenhagen Jazz Festival blive revet væk.

Dansk kendis: -Snart bliver jeg far til fem

– Men der kommer snart flere. Folk er vilde med dem, siger Master Fatman til kendte.dk.

Vil du se programmet til årets Copenhagen Jazz Festival, der foregår fra den 5. juli til den 14. juli så klik ind på festivalens hjemmeside her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu