Faxe med blanke øjne: Smidt ud af Vild med Dans

lørdag d. 21. november 2015 kl: 6. 57 Af: Ritzau Fokus
 
John 'Faxe' Jensen og Karina Frimodt dansede fredag aften lindyhop og tango i Vild med dans. Desværre måtte de forlade programmet ugen før finalen.

John ‘Faxe’ Jensen og Karina Frimodt dansede fredag aften lindyhop og tango i Vild med dans. Desværre måtte de forlade programmet ugen før finalen. Foto: MOGENS FLINDT/POLFOTO

John “Faxe” Jensen måtte vinke farvel til danseventyret ugen før finalen.

Det var en nervepirrende semifinale fredag aften i Vild med dans.

Det blev et farvel til EM-helten John “Faxe” Jensen og partneren Karina Frimodt, der dermed røg ud af dansekonkurrence ugen før finalen. Det var derfor også en skuffet og ærgerlig nydanser, som Ritzau Fokus mødte efter showet.

– Jeg er ret vemodig over, at jeg var så tæt på finalen og så ryger ud nu. Men jeg er nødt til at se på den lyse side, for det har været en fantastisk oplevelse at være med. Det har været langt større, end jeg havde regnet med, siger John “Faxe” Jensen med blanke øjne.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Schmeichel fik ham overtalt

Tidligere har han sagt nej til et deltage i det populære danseprogram, men vennen og fodboldkollegaen Peter Schmeichel, der selv har deltaget i den britiske udgave af programmet, fik ham alligevel overtalt med rosende ord om sine egen oplevelse.

– Han fortalte mig, at man virkelig bliver hevet ud af dagligdagen og sin comfortzone, og det kan jeg genkende. Det har været hårdt, men det har været en kæmpe oplevelse, siger han.

Den 50-årige fodboldtræner sagde også ja fordi, han har lovet sig selv, at han vil rykke ved sine grænser hvert år. Sidste år sprang han i faldskærm, men Vild med dans har været en mere grænseoverskridende oplevelse.

– Faldskærmsudspringet tog kun et par timers forberedelse og springet tog måske ti minutter. Det her har taget tre måneder. Jeg har overskredet mine grænser hver eneste dag, og det har været langt over mine forventninger. Det er endnu et hak på listen, siger han og fortæller, at han endnu ikke ved, hvad den næste udfordring skal være.

Ikke spået store chancer

Til at starte med blev fodboldhelten ikke spået de store chancer i dansekonkurrencen, og han har kæmpet sig vej til semifinalen på trods af, at han og partneren har været i omdans fire gange.

– Det er dejligt, at man kan gå ind og bevise, at man kan gøre noget, som folk ikke havde regnet med. Den stærkeste tilfredsstillelse har været over for mig selv. Jeg har rykket nogle grænser, som jeg ikke troede, at jeg kunne. Og så har jeg først og fremmest lært Karina at kende, siger han.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

De resterende to par kan opleves i Vild med dans-finalen næste fredag i Forum Horsens. Showet bliver sendt live på TV2.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu