Federline i CSI

fredag d. 1. september 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears’ mand skal være med i et afsnit af CSI. Man skulle ikke tro det, men Britneys mand, Kevin Federline, skal rent faktisk være med i et afsnit af CSI. Dette bliver hans debut som skuespiller.

”Det er faktisk min første gang som skuespiller. Det er i hvert fald første gang jeg har haft en tale rolle. Jeg var ved at lave noget for Teen Choice Aeards, og så fik jeg opringningen mens vi øvede, og jeg var lige ved at tisse i bukserne! Jeg var virkelig glad. Det er det eneste TV show jeg nogensinde virkelig har set og fulgt med i,” fortæller en meget glad Federline.

Børnenes julekalender: Klassens jul

Federline skal spille en ung fyr der chikanerer Nick Stokes og Warrick Brown under et job. Indspilningerne er lige begyndt, og episoden vil blive vist i oktober måned i USA.

Del din kommentar

Forsiden lige nu