Felix Baumgartner missede rekorden

mandag d. 15. oktober 2012 kl: 13. 54 Af: Kendte.dk NY
 

Felix Baumgartner som fangede hele Danmark og sikkert hele verdenen igår trak faldskærmen for tidligt og missede rekorden

Foto:
 (Ekstrabladet)

Igår sad hele Danmark, måske hele verdenen klistret til fjernsynsskærmen og så Felix Baumgartner hoppe fra utrolige 39 kilometer’s højde. Og flere end 100.000 Danske facebook brugere skrev igår om det, hvilket i sig selv er stort.

Men for Felix var dagen igår ikke en fuldendt, da han ikke fik slået den rekord som var hans målsætning, men mon ikke han kan trøste sig i at slå hele 3 rekorder.

Læs også: Se Justin Bieber’s tissemand

Han valgte at trække i remmen 15 sekunder for tidligt, hvilket så gjorde han ikke slog den sidste rekord, og forlyderne er at han havde fugt på skærmen af sin hjelm. Og en ekspert har fortalt dette:

– Han havde planlagt at trække sin faldskærm i 1500 meter, men han trak den i lidt over 2000 meter. Af hensyn til den ekstra tid, han skulle bruge, hvis han skulle lave en nød-procedure, så var den fornuftige løsning at trække skærmen tidligere end planlagt. Hvis han fik en fejlfunktion og skulle betjene sig af sin reserveskærm, så skulle han betjene sig af håndtag, som han skulle kigge på. Og det må være forklaringen på, hvorfor han valgte at trække tidligere, siger Flemming Olsson.

Var du en af de få som ikke fik set hoppet igår, så kan du se det i videoen herunder, samt i galleriet i bunden.

[youtube_video id=”eSKAysWeDl8″]

Kilde: (BT)

Del din kommentar

Forsiden lige nu