Felix Smith dropper prisen på villa

søndag d. 2. oktober 2016 kl: 10. 07 Af: Elo Christoffersen

Felix Smith har endnu engang sat sin villa til salg. Men denne gang med et stort nedslag i prisen.

I godt tre år har en af Danmarks mest velkendte TV-værter Felix Smith sammen med sin bedre halvdel, Marie Schmidt, resideret i parrets 40’er-villa i Københavns nordvestlige forstad Bagsværd. Men det vil parret Smith Schmidt gerne ændre på.

Torsdag kom den hvidmalede villa med græsbeklædt tag nemlig endnu en gang til salg, denne gang til en pris på 3.995.000 kr., det skriver boligsiden Boliga.

Det er en kvart million mindre, end hvad parrets forrige ejendomsmægler udbød det 88 kvadratmeter store hus til i marts, hvor TV-værten for første gang satte sit hjem til salg.

Villaen ligger på en blind vej ved Hareskovby i Bagsværd, og foruden de 88 kvadratmeter bolig er der en stor opvarmet kælder, som forøger boligmeterne til 176 kvadratmeter.

Felix Smith: -Tvivlen kommer nok med alderen

Fra kælderen er der udgang til haven, hvor der er masser af bede og et lille orangeri for den haveinteresserede at gå amok i. I stueplanet fordeler villaen sig på tre rum – et værelse med tilhørende wc, et stort køkken-alrum og en stue med pejs.

Felix Smith og Marie Schmidt købte selv huset i 2013 for 3,3 mio. kr., oplyser Boliga.

Danmark har talent-vært: -Det skal der til før mine børn må stille op

Du kender ham fra TV

Felix Smith er blandt andet kendt som vært på TV2-programmerne Klipfiskerne og Hvem sagde Vuf? Ligesom han også har været vært på Danmarks Indsamling og Dansk Melodi Grand Prix.

Siden 2012 har han sammen med vært-kollegaen Christopher Læssø stået i spidsen for det store talentshow Danmark har Talent. Hvor alle danskere – uagtet hvilken kundskab de besidder – kan træde op foran et panel af professionelle dommere.

Del din kommentar

Forsiden lige nu