Fergies mand afslørede at de skal have en dreng

onsdag d. 17. juli 2013 kl: 13. 14 Af: Ritzau Fokus
 

Fergie ventes at føde i slutningen af august. Foto: AP / POLFOTO

Sangerinden som lige har skiftet navn til Fergie, føder en dreng til august.

Det er ikke til at udelukke, at de måske har haft et væddemål i gang.

Det virkede i hvert fald sådan, da sangerinden Fergies mand, skuespilleren Josh Duhamel, var gæst i det amerikanske morgenprogram “Live with Kelly and Michael”. Her blev han bedt om at vælge enten en lyserød eller en lyseblå sparkedragt. Først søgte han publikums hjælp til at tage beslutningen, men rakte hurtigt ud efter den lyseblå dragt, skriver People.com.

Megastjerne følte sig overvåget af politiet i lang tid: Sandheden var dog gemt et helt andet sted

– Det er en dreng, bekræftede han storsmilende.

Det er ellers ikke længe siden, at den 40-årige skuespiller nægtede at afsløre den hemmelighed, han rent faktisk kendte svaret på.

– Det er mellem os, det er helligt. Det er vores lille hemmelighed, sagde han da.

Under alle omstændigheder ser den stolte, kommende far frem til de søvnløse nætter og at sætte sit eget liv en smule til side.

– Jeg ser frem til at kunne give babyen al min opmærksomhed. Det er den enorme kærlighed, du har til den slags, der gør det så fantastisk, og det tror jeg, vi begge er klar til, sagde han under tv-showet.

Smækker sangerinde: Sådan får jeg min figur

Den vordende mor Fergie har for nylig begæret om officielt at få en navneforandring fra hendes nuværende Stacy Ann Ferguson til Fergie Duhamel. Hun ventes at føde i slutningen af august.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu