Festivalkoncert booster crooners musiksalg

onsdag d. 1. juli 2015 kl: 17. 29 Af: Ritzau Fokus
 
Lionel Richie optrådte for fulde huse søndag på Glastonbury Festivalen i England.

Lionel Richie optrådte for fulde huse søndag på Glastonbury Festivalen i England. Foto: Joel Ryan/AP

Lionel Richie kan nu prale med at være en af de få, der har trukket et publikum på over 100.000 til sin Glastonbury-optræden i England.

“All night long, all night”… Der blev sunget med til den store guldmedalje, da amerikaneren Lionel Richie optrådte på den engelske Glastonbury Festival i weekenden.

Lionel Richie: Derfor adopterede jeg Nicole

Og de mange megahits faldt i så god jord hos publikum, at Richies opsamlingsplade fra 2003 har oplevet en voldsom stigning i salget.

Salget af pladen “Lionel Richie & The Commodores: The Definitive Collection” er ifølge amazon.co.uk steget med hele 1800 procent, siden koncerten på The Pyramid Stage søndag.

Ud over det øgede salg var koncerten også den mest besøgte på årets Glastonbury Festival. Over 100.000 mennesker fulgte ifølge The Telegraph med i kærligheds-croonerens show, som blev efterfulgt af rock-legenderne The Who.

Med sange som “Dancing on the ceiling”, “Hallo” og “Say you say me” sørgede fløde-popsangeren for at holde publikum fanget i en lang fællessang, og indskrev sig samtidig i Glastonburys historiebøger, som en af de få kunstnere, som har trukket de helt store publikumshorder til sig.

Hovedpersonen var begejstret og råbte ud til publikum.

Verdensberømt musiker samler selv på kendis-autografer

– Glastonbury, hvad er det der sker? Der er folk her, som kender disse sange bedre end mig.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu