Fie Laursen afslører: -Jeg har købt følgere

fredag d. 8. december 2017 kl: 15. 02 Af: Elo Christoffersen

Den kendte blogger indrømmer, at hun har købt følgere på Instagram.

Blogger og sanger Fie Laursen afslører i et nyt interview med magasinet Vice, at hun har købt følgere til sin Instagram-konto.

Fie Laursen anmeldt for bedrageri

Fie: -Jeg fik ikke noget ud af det

– I 2015 var der sådan en app, “Buy Followers” eller sådan noget. Jeg tror måske, at jeg købte 5.000 followers. Jeg fik ikke noget ud af det, for de likede ikke mine billeder. Det var bare for at se sej ud, fortæller Fie Laursen til Vice og tilføjer:

Fie får lavet større bryster: Følg operationen direkte

– Lige pludselig blev de bare fjernet. Jeg tror, det var Instagram, der gjorde det. Folk var sådan der, “hvorfor mister du så mange følgere?”. Det var lidt akavet. Jeg har faktisk aldrig indrømmet det før.

Fie Laursen kan i øvrigt ses i den nye sæson af TV3-programmet “Paradise Hotel”, der sendes i 2018.

Del din kommentar

Forsiden lige nu