Fie Laursen knust: -Hvil i fred min engel

torsdag d. 27. juli 2017 kl: 9. 26 Af: Elo Christoffersen
Fie Laursen knust
Fie Laursen er knust. Hendes morfar er død. Privatfoto.

Onsdag morgen fik Fie Laursen den triste besked om, at hendes morfar var død.

Blogger og sangeren Fie Laursen er i sorg.

Fie Laursens morfar er død, skriver hun på sin blog:

Fie Laursen anmeldt for bedrageri

– Jeg er knust og det er svært at sætte ord på hvad jeg føler, for det er som om jeg ikke forstår det er sket. Det er som om jeg forventer han er hjemme, næste gang jeg besøger min mormor. Jeg er forvirret, frustreret og så ked af det, at mine tanker flyver rundt, skriver Fie Laursen.

Fie Laursens biologiske morfar døde før hun blev født. Hendes mormor fandt kærligheden igen og derfor kender Fie Laursen kun den “nye” morfar.

Forstod det ikke

Fie Laursen fik den triste meddelelse om morfarens død onsdag morgen.

Hun tog straks en taxa for at tage afsked med sin morfar. Men forstod det ikke lige på det tidspunkt:

– Det var først da jeg gik ind i rummet og så ham, jeg brød sammen og forstod det. Der lå han, den store humørbombe – helt stille og livsløs. Jeg vendte mig om, stod og kiggede ind i døren med hænderne for munden og et stivnet blik. Jeg kunne ikke andet end græde og smerten i mit hjerte var – og er ubeskrivelig, skriver Fie Laursen.

Fie får lavet større bryster: Følg operationen direkte

Hun kan ikke sætte ord på, hvor hårdt det er at have mistet sin morfar:

– Hvil i fred, min engel, slutter Fie Laursen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu