Fik bryster som Britney

onsdag d. 24. marts 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

En Britney look-a-like fik lavet bryster som Britney Spears på tv. Den amerikanske Mia Dinora ligner Britney, men hun syntes at der manglede noget. I det kontroversielle program, I Want A Famous Face, lod hun sig operere, så hun nu er to størrelser større end før. Dinora har allerede fået adskillelige plastikoperationer, for at komme til at ligne Britney.

Campingglad prins knokler før besøg i Danmark

“Britneys bryster var meget frækkere og yppigere end mine. Jeg er sikker på at denne operation vil hjælpe mig i underholdningsbranchen,” udtaler Dinora. “Jeg ligner mere Britney, og jeg føler mig mere selvsikker. Nu behøver jeg ikke at bekymre mig for, at de skal falde ud af min top, og jeg kan koncentrere mig om dansetrinnene,” udtalte Dinora efter operationen.

I Want A Famous Face er meget kontroversiel i USA. Programmet tilbyder almindelige mennesker, at de kan få operationer, så de kan komme til at ligne en kendt person. Tidligere har et brødrepar ladet sig operere for at ligne filmstjernen Brad Pitt, og i en kommende episode skal transseksuelle Michael opereres for at ligne Jennifer Lopez.

Del din kommentar

Forsiden lige nu