Fik evakueret helt tog: Stjerneskuespiller anholdt for alvorlig forbrydelse

tirsdag d. 10. april 2018 kl: 22. 10 Af: Louise Bennetzen
FILE PHOTO: Cast member Miller attends the premiere for
Det er ikke første gang skuespilleren har problemer med loven. Foto: MARIO ANZUONI / SCANPIX

Skuespilleren kan risikere op til fem år fængsel.

Skuespilleren T.J. Miller, der blandt andet er kendt for sin rolle som Erlich Bachman i HBO-serien Silicon Valley, blev mandag aften anholdt for at have indgivet en falsk bombetrussel, imens han var på et tog på vej til Connecticut.

T.J. Miller blev anholdt i en af New Yorks lufthavne, LaGuardia. Han er blevet løsladt imod en kaution på 600.000 kroner, men kan risikere helt op til fem års fængsel for forseelsen. Det skriver blandt andre CBS News.

Skuespiller skaber kaos

T.J. Miller ringede ifølge Connecticuts anklagemyndighed den 18. marts til politiet i New Jersey og sagde, at han var på et tog fra Washington DC til New York.

Han fortalte alarmcentralen, at der var en kvinde med en bombe i hendes taske, og sagde at hun havde brunt hår og et tørklæde.

Toget blev stoppet i byen Westport i Connecticut og alle passagerer blev sendt ud af toget, men der blev ikke fundet nogen bomber eller eksplosive materialer.

Modsatte forklaringer

En af efterforskerne på sagen ringede derefter til Miller. Denne gang sagde han, at kvinden havde rødt hår, havde et rødt tørklæde på og havde en sort kuffert.

Ifølge Miller blev kvinden ved med at tjekke tasken uden at tage noget ud af den, og spurgte hvad næste stoppested var.

Efterforskeren lagde mærke til, at Miller snakkede sløret og spurgte ham, om han havde fået noget alkohol. Skuespilleren påstod, at han kun havde fået et glas rødvin.

Bibbi og Snif droppet af dommerne: - Det var megasjovt

Beruset af alkohol

Det viste sig, at Miller var på et helt andet tog, end det han havde fortalt alarmcentralen. Myndighederne inspicerede også dette tog men fandt heller ingen eksplosiver der.

[element type=”readmore” post=”1097807,1097021″]

En ansat i toget fortalte, at skuespilleren havde virket påvirket, da han steg om bord på toget i Washington, samt at han havde drukket flere drinks på toget. Han blev smidt ud af toget i New York på grund af, at han var for fuld.

Den ansatte kunne også fortælle, at Miller havde været fjendtlig indstillet overfor en kvinde i samme togkupe. Myndighederne fandt kvinden, men hun havde hverken en kuffert eller eksplosiver. De fandt også ud af, at Miller slet ikke kunne se kvinden fra hans plads, med mindre han rejste sig op.

Ikke første gang

Politiet mener, at skuespilleren ringede til alarmcentralen for at lyve om kvinden, fordi han ikke kunne lide hende.

Hvorfor reklameres der for dansk basketklub i amerikansk hitserie? Få forklaringen her

En af anklagerne på sagen har dog påpeget, at bare fordi skuespilleren er blevet tiltalt, er det ikke det samme, som at han er skyldig. Flere politikredse efterforsker stadig sagen.

Det er dog ikke første gang, at skuespilleren har haft problemer med loven. I december 2016 blev han anholdt, efter en chauffør anklagede ham for vold.

Del din kommentar

Forsiden lige nu