Turist fik halsen skåret op: Reddet af Malkovich

tirsdag d. 11. juni 2013 kl: 5. 25 Af: Ritzau Fokus
 

- Jeg spurgte, hvad er dit navn. Og han svarede John. Jeg spurgte ham ikke om hans efternavn, fordi jeg ikke troede, at jeg ville kunne huske det alligevel, siger den 77-årige amerikaner, der blev reddet af skuespilleren. Foto: AP / POLFOTO

Skuespilleren var med til at redde en 77-årig amerikansk turist foran et teater i Toronto, Canada.

På scenen spiller den 59-årige skuespiller John Malkovich for tiden med i et canadisk teaterstykke ved navn “The Giacomo Variations” i teatret “Elgin Theatre” i Toronto.

Kendt amerikansk skuespiller truede mand med slagterkniv

Lørdag var både John Malkovich og teatret centrum for en dramatisk begivenhed.

Her var den 59-årige skuespiller med til at redde den 77-årige amerikanske turist Jim Walpole, som ved et uheld snublede ved et stillads og fik skåret halsen op i faldet.

Det skriver det canadiske nyhedssite CBC News.

Læs også – Se billederne: Disse 10 kendte er helte i virkeligheden

John Malkovich, der er kendt fra film som “Being John Malkovich” og “Burn After Reading”, havde netop taget en rygepause foran teatret, da han hørte skriget fra den amerikanske turists kone.

John Malkovich kom straks den 77-årige amerikaner til undsætning ved at holde et tørklæde på det blødende sår, mens restauratøren fra en irsk pub, hvor parret Jim og Marilyn Walpole netop havde spist, også hjalp til.

– Malkovich vendte sig om for at takke mig. Vi kunne ikke udveksle håndtryk, for jeg var helt indsmurt i blod. Han gik, fordi han ikke ville have noget opmærksomhed. Han er en gentleman og en empatisk person, siger restauratør og øjenvidne Ben Quinn om episoden.

Den 77-årig blev hurtigt kørt til hospitalet, hvor han fik 10 sting, og han er nu ved godt mod.

– Malkovich tog over som en læge, siger Jim Walpole til det canadiske nyhedssite.

– De var så hjælpsomme, det var så dejligt, siger Jim Walpoles kone, Marilyn Walpole, videre.

Men den amerikanske turist var ikke helt klar over, hvem der havde hjulpet ham.

– Jeg spurgte, hvad er dit navn. Og han svarede John. Jeg spurgte ham ikke om hans efternavn, fordi jeg ikke troede, at jeg ville kunne huske det alligevel, siger den 77-årige amerikaner.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu