Fik stemme fra katte

onsdag d. 10. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Andy Serkis der lægger stemme til Gollum i the Lord Of The Rings filmene, fik sin sjove stemme fra sine katte. Han fortæller, at han fik idéen til stemmen ved at observere sine katte derhjemme. "De slikker deres pels, og får hår i munden. Derefter kaster de hårbolde op. Den lyd de laver , når de kaster hårboldene op, blev til "Gollum, Gollum", som man hører Gollum sige en gang imellem" udtaler Serkis.

Serkis havde ofte problemer med stemmen under indspilningerne, da det var meget hårdt for stemmen, at snakke på den måde. Det fandt han sin egen kur på, og lavede sin helt egen "Gollum-juice", som han drak meget ofte for at smøre stemmen. Desuden fik han rygproblemer, da han besluttede sig for, at Gollum skulle kravle det meste af tiden. Dette var for at vise, den desperation der hele tiden var i ham, om at få fat i ringen.

Ti år siden: Bier fik international debut med stjernecast

Han skulle spille alle scenerne med Gollum igennem, mens han havde en speciel dragt på med prikker som 25 kameraer fulgte. Dette gjorde at man var i stand til, at lave en computeranimeret udgave af Gollum og Serkis' bevægelser som Gollum.

Del din kommentar

Forsiden lige nu