Film til Halloween

torsdag d. 28. oktober 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Kendte.dk anbefaler flere film til den uhyggelige Halloween aften. Vi ser nærmere på Exorcisten og Van Helsing.

Exorcisten, Begyndelsen – Til den uhyggelige aften.
Filmen udspiller sig før originalfilmen fra 1973. Den unge Fader Merrin arbejder som arkæolog i Afrika omkring tiden efter 2. verdenskrig. Han er påbegyndt udgravningen af en Byzantinsk kirke i sin søgen efter et oldtids relikvie. Men under kirkens krypt hviler noget, som er langt ældre og som kun venter på at blive vækket. På det sted, hvor ondskaben blev født ser Fader Merrin for første gang ondskaben rase, og så tager handlingen rigtig fat. Der er lagt op til en god omgang gys, der nok skal få dig til at ryste af skræk. Hvis du kunne lide den første film, så bliver du også nødt til at se denne, og den helt perfekte aften til dette må da være Halloween. Kendte tager med Halloween aften og ser filmen, og i næste uge kan du læse anmeldelsen.

Svømme-Mie efter Vild med dans-exit: -Græder nok

Van Helsing – Til alle med hang til uhygge og spænding.
Den legendariske monsterjæger Van Helsing bliver udsendt af Vatikanet til det fjerntliggende Transsylvanien, som bliver terroriseret af den frygtindgydende Grev Dracula. Van Helsing fortsætter sin kamp for at befri verden for ondskab og slår sig sammen med en sigøjnerprinsesse, som er fast besluttet på at ophæve en oldgammel forbandelse ved at bekæmpe den berygtede vampyr. Her møder du karakterer fra både Wolfman, Dracula og Frankenstein’s Uhyre. Effekterne og grafikken er fantastisk gode, og er man først begyndt at se filmen, så kan man ikke kigge væk igen. Hvis du gerne vil have en uhyggelig Halloween aften hjemme på sofaen, så er Van Helsing helt perfekt. Kendte.dk giver den fem stjerner ud af fem mulige.

*****

Hvis du kunne tænke dig at læse lidt om den kommende biograffilm The Forgotten og dvd filmen Taking Lives, så er Kendte.dk snart på banen med lidt om begge to.

Del din kommentar

Forsiden lige nu