Filmlegende deler livslangt kærlighedsråd

torsdag d. 5. marts 2015 kl: 13. 30 Af: Ritzau Fokus
 
Skuespillerinden Julie Andrews mistede sin elskede mand gennem 41 år for tre år siden.

Skuespillerinden Julie Andrews mistede sin elskede mand gennem 41 år for tre år siden. Foto: RENE MACURA/AP

Skuespillerinden Julie Andrews var gift med sin mand i 41 år, og i et rørende interview afslører hun båndet i deres kærlighed.

Hun blev kendt i rollen som den klosteruddannede, forældreløse Maria i den udødelige musicalklassiker “The Sound of Music,” og uden for filmens verden fandt skuespillerinden Julie Andrews sit livs melodi med instruktøren Blake Edwards.

Lady Gaga: -jeg gerne vil ære dig

Parret nåede at være gift i mere end fire årtier, indtil Edwards døde i 2010, og i det skilsmisseprægede Hollywood svarer det til en evighed:

– Han gik desværre bort for omkring tre år siden, men vi var gift i 41 år, og det var en kærlighedshistorie, siger den 79-årige Hollywood-legende i et rørende interview med programmet “Good Morning Britain.”

– Jeg bearbejder stadig hans død. Der er perfekte dage, hvor jeg er mig selv, og så er der andre dage, hvor jeg har knugen i maven og tænker: “Gud, hvor ville jeg ønske, han var her.” Men på en måde tror jeg, man altid bærer kærligheden med sig, siger “Mary Poppins”-ikonet og afslører hemmeligheden bag deres udødelige kærlighed.

– Succesen i vores ægteskab var at tage en dag af gangen, og 41 år senere var vi der stadig, lyder det fra skuespillerinden om Blake Edwards, som hun har fire børn med. Edwards og Andrews giftede sig 1969 to år efter hendes skilsmisse efter et skæbnesvangert møde:

– Vi mødte hinanden i vores biler. Jeg skulle den ene vej, og han skulle den anden. Han rullede vinduet ned og efter at have smilet et par gange, spurgte han: “Skal du hen, hvor jeg kom fra?”

Og resten er, som man siger, historie.

Sangerinden Lady Gaga imponerede alle, da hun i anledning af 50-års jubilæet for “The Sound of Music” sang et medley af numrene fra musicalen til årets Oscar-uddeling.

Se det i videoen nedenunder…

Dagens fødselar: Julie Andrews

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu