Filmskønhed fastslår: Ikke fed og færdig

søndag d. 14. februar 2016 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus

Den 43-årige skuespillerinde Gwyneth Paltrow føler sig mere tilpas i 40'erne, end hun gjorde i sine 20'ere.

Gwyneth Paltrow elsker at være i 40'erne.

Gwyneth Paltrow elsker at være i 40’erne. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Ikke 40, fed og færdig, men derimod fyrre, frisk og frejdig.

Sådan har Gwyneth Paltrow det, siden hun rundede det skarpe hjørne for tre år siden.

Filmstjernes firma sagsøgt: Skal betale kæmpebeløb for skedeæg

Faktisk er den i dag 43-årige Hollywood-skuespillerinde så mentalt veltilpas, at hun føler sig stærkere, smukkere og mere sprudlende end nogensinde.

– 40’erne har været en stor gave for mig, og jeg føler mig mere smuk i dag, end jeg gjorde for både 10 og 20 år siden, siger skuespillerinden i et interview med People og beskriver sine 40’ere som et “fænomenalt boost af selvtillid”.

– Selv om jeg fysisk ikke ser ud som dengang, jeg var yngre, føler jeg mig smukkere, fordi jeg føler mig tilpas, lyder det fra Paltrow.

Stadig gang i filmkarrieren

Skuespillerinden har stadig forrygende gang i filmkarrieren, og selv om ægteskabet til Coldplay-musikeren Chris Martin, som hun har to børn med, kuldsejlede i 2014, føler hun ikke, at hun har ramt panikalderen.

Kort efter bruddet fandt hun nemlig sammen med produceren Brad Falchuk og beskriver i dag forholdet til eksmanden som et “kærligt søskendeforhold”.

– Jeg ville ønske, at nogen havde fortalt mig, at man stopper med at bekymre sig om, hvad andre tænker i sine 40’ere, og hvordan man kommer i balance med sig selv på en helt utrolig måde, fortsætter filmstjernen.

Skuespillerinde: -Jeg har ødelagt så mange forhold

– Jeg var et stort rod i mine 20’ere – jeg ville aldrig nogensinde være 20 år igen, fastslår den Oscar-vindende “Shakespeare in Love”-stjerne.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu