Filmstjerne: Lad dusken stå, piger

tirsdag d. 7. januar 2014 kl: 9. 58 Af: Ritzau Fokus
 
Tidens kvinder bør tænke sig om, inden de siger ja til at få fjernet alle hår på kroppen. Sådan lyder rådet i skuespillerinden Cameron Diaz' nye bog.

Tidens kvinder bør tænke sig om, inden de siger ja til at få fjernet alle hår på kroppen. Sådan lyder rådet i skuespillerinden Cameron Diaz’ nye bog. Foto: Scanpix, AFP, Robyn Beck free

Den amerikanske skuespillerinde Cameron Diaz opfordrer sine medkvinder til at droppe intimbarberingen i ny, afslørende bog.

Det er ikke kun de allermest åbenlyse dele af kroppen, der lader sig påvirke af tyngdekraftens langsomme slid. Derfor er der god grund til at beholde noget af kvindekroppens mest intime camouflage.

Husker du dem alle? 20 ting der fylder 20 i år

Nogenlunde sådan argumenterer den amerikanske skuespillerinde Cameron Diaz i sin nyudgivne bog “The Body Book”. Hun kan nemlig slet ikke se fornuften i at holde kvinders allerhelligste hårfri.

– Jeg hører, at det i dag er en dille blandt unge kvinder at gennemgå hårfjerning med laser på deres “damedele”. Det er en personlig beslutning, men jeg vil godt bare slynge det her ud: Overvej at lade jeres vagina beholde tøjet på, damer, skriver Diaz i bogen.

Og det er altså med god grund, mener skuespillerinden, der ikke er bange for at tage fat på et emne, de færreste ellers taler åbent om.

– Lad os være ærlige: Lige som alle andre dele af vores krop, så er skamlæberne ikke immune over for tyngdekraften. Jeg ved, at I måske tænker, at I kommer til at gå i de samme slags sko og jeans for evigt, men det kommer ikke til at ske. Forestillingen om, at vaginaer er at foretrække i hårløs tilstand, er et ret nyligt fænomen. Alle diller ændrer sig, folkens, forklarer hun.

Kærlighed på katastrofekurs: Diaz reddede Hollywood-par

Den afslørende “The Body Book” udkom 31. december 2013 i USA.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu