Filmstjerne: Gid jeg var bøsse

torsdag d. 12. september 2013 kl: 8. 31 Af: Ritzau Fokus
 

- Fedt! Kom an med homovittighederne! For det er ikke fornærmelser overhovedet. Jeg er ligeglad med, om folk tror, at jeg er bøsse, så da han begyndte på det, havde jeg det sådan: 'Fedest!' Jeg mener, jeg ville ønske, jeg var bøsse, siger han. Foto: WikiMedia Commons/John Harrison/Chrisa Hickey free

Der var homojokes i luften under skuespilleren James Francos såkaldte “roast”. Men de rører ikke filmstjernen.

Når man siger ja til at være offer for en såkaldt “roast”, er det både en ære og en aften, man skal have en god portion selvironi for at stå igennem. Især hvis de nådesløse, verbale nedsablinger tager en drejning mod den seksualitet, man aldrig har været helt klar i mælet omkring.

Men det var nu ikke noget problem for skuespilleren James Franco, da han for nylig blev udsat for blandt andet kollegaen Seth Rogens homofikserede ordknubs under sin egen “roast”.

– Han er svær at fastlægge, selv om jeg har hørt, at mange fyre har været i stand til det, lagde Rogen ud.

Se også: Fotos og video: Miley Cyrus helt nøgen i ny musikvideo

Men det gik altså ikke den 35-årige skuespiller på. Næsten tværtimod, fortæller han til The Daily Beast.

– Fedt! Kom an med homovittighederne! For det er ikke fornærmelser overhovedet. Jeg er ligeglad med, om folk tror, at jeg er bøsse, så da han begyndte på det, havde jeg det sådan: ‘Fedest!’ Jeg mener, jeg ville ønske, jeg var bøsse, siger han.

James Franco har igennem årene været koblet sammen med flere kvindelige partnere. Men i følge skuespilleren selv begyndte de hårdnakkede rygter allerede, da han gik i gymnasiet.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu