Filmstjerne hylder narkofri søn

lørdag d. 12. marts 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus

Robert Downey Jr. har længe kæmpet med et misbrug, og tendensen til afhængighed er gået i arv til hans søn.

Robert Downey Jr. har selv kæmpet med et misbrug, og i dette billede fra 1997 venter han i retten, inden han blev dømt seks måneders fængsel for at bryde reglerne for sin prøveløsladelse i forbindelse med en sag om stoffer.

Robert Downey Jr. har selv kæmpet med et misbrug, og i dette billede fra 1997 venter han i retten, inden han blev dømt seks måneders fængsel for at bryde reglerne for sin prøveløsladelse i forbindelse med en sag om stoffer. Foto: Nick Ut/AP

Æblet falder ikke langt fra stammen. Robert Downey Jr. er i dag en af Hollywoods bedst betalte og mest roste skuespillere, men i lang tid havde han mere travlt med at drikke sig fuld og tage stoffer end at pleje skuespillet.

Desværre har “Iron Man”-stjernens søn, Indio, arvet smagen for det vilde liv efter sin far, men han er nu også på rette vej, efter at han har gennemført et 20-måneders program for stofafhængighed.

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

– En lykønskning må være på plads for min førstefødte, skriver den 50-årige filmstjerne på sin Facebook-profil ifølge New York Daily News:

– Efter at have overvundet afhængighedens smeltedigel og gjort retten tilfreds har hans fortsatte engagement for at komme sig fortsat med at inspirere og forbavse, skriver Robert Downey Jr.

Den populære skuespillers søn blev arresteret af politiet i 2014, da han røg kokain fra en pibe, og efterfølgende fortalte Robert Downey Jr., at trangen til euforiserende stoffer desværre var en familiesvaghed.

– Desværre er der en genetisk tilbøjelighed til afhængighed, og Indio har sandsynligvis arvet den, fortalte han The News dengang.

Den stolte far håber dog, at sønnen nu vil koncentrere sig om sin spirende musikkarriere, selv om han dog ikke kommer til at bane vejen for ham med sin stjernestatus.

Berømt filmidol går i parterapi med konen

– Jeg har gjort det til mit princip at hjælpe så lidt som muligt, eftersom at nepotisme som regel gør mere skade end gavn, skriver Downey Jr. på Facebook.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu