Filmstjerne slår studerende i ansigtet

mandag d. 22. februar 2016 kl: 7. 00 Af: Ritzau Fokus

Skuespilleren Shia LaBeouf har angiveligt slået en studerende i ansigtet under et kunstprojekt.

Shia LaBeouf er blandt andet kendt fra Transformers-filmene.

Shia LaBeouf er blandt andet kendt fra Transformers-filmene. Foto: Francois Mori/AP

Hollywood-stjernen Shia LaBeouf har flere gange gjort sig bemærket for andet end sit skuespil, og nu forlyder det, at Transformers-skuespilleren under et kunstprojekt skulle have slået en studerende i ansigtet.

Den studerende bad dog selv skuespilleren om at slå ham, og det var en modvillig Shia LaBeouf, der skulle have efterkommet ønsket. Det skriver Toronto Sun.

Tobakshungrende Hollywood-stjerne anholdt for at tænde af

Sammen med nogle andre kunstnere tilbragte Shia LaBeouf i weekenden 24 timer i en elevator i kunstprojektet #Elevate, og det var her, at en studerende skulle have fortalt skuespilleren, at han var en performance-kunstner og desuden bedt Hollywood-skuespilleren om at hjælpe ham med at afslutte sit næste projekt.

– Åh mand, du vil have, at jeg skal slå dig i ansigtet? Jeg har ikke lyst til at slå dig særlig hårdt, lød svaret fra Shia LaBeouf, der dog efterkom ønsket med en lussing.

Kendt skuespiller anholdt for overfald

29-årige Shia LaBeouf udførte kunstprojektet sammen med sine to kolleger Luke Turner og Nastja Säde Rönkkö. Konceptet var, at besøgende kunne komme en tur med ind i elevatoren, og hele projektet blev livestreamet på Youtube.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu