Filmstjerne udelader søn af testamente af en ganske særlig årsag

19. september 201817:22 | Af: Nicklas Skyum Clausen

Burt Reynolds' søn Quinton Reynolds står ikke til at arve en rød reje efter faderens død - på papiret i hvert fald.

Filmlegenden Burt Reynolds døde tidligere på måneden i en alder af 82 år.

Den overskægsbærende stjerne var kendt for at lave sine egne stunts – og et af hans sidste stunts lader til at være hans testamente.

Hans testamente er nemlig blevet offentliggjort – det kan ses her – og ifølge det amerikanske medie TMZ er Burt Reynolds’ eneste søn, 30-årige Quinton Reynolds udeladt af testamentet.

Men tanken har ikke været at gøre sønnen arveløs, fremgår det også af testamentet. Det viser sig nemlig, at Burt Reynolds for år siden har oprettet en fond, der skal komme Quinton Reynolds til gode. Det er ifølge TMZ typisk noget man gør for at undgå at betale skat af boet.

Et værdiløst dokument

Ifølge TMZ ser det ud til, at alle Burt Reynolds’ besiddelser tilhører fonden, så hans testamente er i princippet værdiløst.

Det er Burt Reynolds’ niece, Nancy Lee Brown Hess, der står som den, der administrerer fonden – det er ifølge TMZ sandsynligvis gjort således, så Quinton Reynolds ikke kommer i problemer med loven, siden han står opført som modtageren af fondens midler.

Burt Reynolds omkom efter et hjerteanfald. Han døde på et hospital i Florida, hvorh an var omgivet af sin nærmeste familie.

Del:

Del din kommentar

Forsiden lige nu