Finansmanden Erik Damgaard trækkes i retten, tæt på konkurs

mandag d. 20. august 2012 kl: 11. 42 Af: Kendte.dk NY
 


Fra Milliardær til konkurs..  Foto: Boersen.dk

Milliardæren måske tæt på personlig konkurs.!

Erik Damgaard, før en af Danmarks rigeste mænd, men nu ser det ud til at nedturen er ved at have nået sin ende med en personlig konkurs for den tidligere erhvers kanon.

Anni Fønsby knaldet igen

Eriks personlige nedtur
Erhvers kanonen har ellers oplevet en del på det sidst, udover sin egen personlige nedtur i erhvervslivet, har han også måtte igennem en seperation fra bordelmutteren Anni Fønsby, som fik nyheden om at Erik ville skilles inde bag tremmerne. Hans turbolente tilværelse har snart kostet ham alt, fra vi lærte ham at kende i et tv program om et eventyr om 2 modsætninger der ville prøve lykken i U.S.A i serien “Erik og Anni goes to Hollywood”

Var god for næsten 3 milliarder kroner
Finansmanden der på et tidspunkt var god for knap tre milliarder kroner i værdipapirer står nu til at skulle møde op i retten med et krav om betaling af et større beløb efter hans selskab gik konkurs.  I dag har vores kilde (EB.dk) erfaret at Erik nu bliver trukket i retten med et krav om straks indfrielse af et beløb på 1.843.850,24 kroner, som Erik skylder Nykredit, efter at hans hovedselskab, Porteføljeinvest A/S, officielt gik konkurs den 5. januar i år.

Læs også: Erik dropper Anni til fordel for en ung spansk model

Kautionerede personligt
I stævningen fra Nykredit Bank, som Ekstra Bladet har set, fremgår det, at sagen drejer sig om, at Erik Damgaard den 21. marts 2006 fik et lån til Porteføljeinvest og personligt kautionerede for lånet. I kontrakten står der at hvis Eriks selskab Porteføljeinvest gik konkurs – som det altså gjorde i begyndelsen af året, så skal det lånte beløb indfries straks.

Læs også: Erik Damgaard tvinger Anni i job efter skilsmisse

Allerede den 3. og 24. februar skrev Nykredit og bad om at få pengene retur, men fik intet svar fra Damgaard, der længe har befundet sig i Spanien.

Anni Fønsby: Det var forfærdeligt

Skylder op imod 600 millioner kroner væk
Erik har tilsyndeladende ikke pengene til at betale Nykredit via sine selskaber, og i sidste ende kan Nykredit gøre udlæg i et af Eriks huse som for eksempel det han har i Gentofte som er gældfrit. Hvis først retten giver Nykredit lov til at gøre udlæg i huset, så vil der være frit spil for alle kreditorene som tilsammen mangler at få op imod 600 millioner kroner af den krakkede finansmand.

Kilde: Ekstra Bladet

Del din kommentar

Forsiden lige nu