Finn Nørbygaards totale nedtur: skal skilles

tirsdag d. 11. september 2012 kl: 9. 37 Af: Kendte.dk NY
 


Komikeren og entertaineren Finn Nørbygaards nedtur er tæt på den totale finale, han skal skilles fra sin kone gennem de sidste 4 år.

 

Finn Nørbygaards nedtur vil ingen ende tage.
Det har ikke været lutter lagkage for den aldrende del af Jydekompagniet alias Finn Nørbygaard, som der i 2008 røg med i Stein Baggers bedrageriske fald og mistede alt, hvad han ejede og havde. Nu har den 60-årige entertainer også mistet sin kone gennem fire år. Det skriver BT.

 

Finn Nørbygaards mareridt: Fundet alene i sin eget afføring

Læs også: Balletdanseren Alexander Kølpin og Sarah Zobel flytter hver for sig efter 13 års ægteskab

 

– Sagen er den, at Hanne og jeg skal skilles. Vi har gjort, hvad vi kunne, og som de to voksne mennesker, vi er, må vi bare erkende, at nu har vi opbrugt de forsøg, der skal være, siger Nørbygaard til avisen.

 

Var god for en halv milliard
Finn Nørbyggard var næsten uovervindelig, da han i 2008 blev gift med den 15 år yngre Hanne Carina Nørbygaard. Han var forelsket som en teeanager og bankbogen havde et pålydende på knap en halv milliard gode danske kroner…  MEN!

 

Stein Baggers fupnumre
Få måneder efter brylluppet blev hverdagen en anden for Finn Nørbygaard og hans nye familie, da det viste sig, at hans formue var forsvundet i virvaret af Stein Baggers løgne og fupnumre. Finn gik fra at være en velhavende forretningsmand, til at være en skyldner på godt 46 millioner kroner på rekordtid.

 

Læs også: Efter ni års ægteskab: Hans Pilgaard skal skilles

 

-Det var et Titanic-agtigt mareridt. Jeg sidder den ene dag og tror, jeg har 437 millioner kroner, og dagen efter ved jeg ikke, hvordan jeg kan give min familie mad i morgen. Hvis ikke jeg havde haft min kone, ved jeg ikke, hvad jeg havde gjort, siger han til BT.

 

Hjem til Aarhus
Ifølge Finn Nørbygaard var den økonomiske lussing en hård omgang for ægteskabet. Den gang overlevede det – men nu er løbet kørt.

 

– Skilsmissen sker i enighed, der er ikke en tredje part involveret. Og jeg flytter tilbage til Aarhus, hvor jeg hører til og kommer fra, siger Finn Nørbygaard, der nu skal starte helt forfra i smilets by.

 

Finn Nørbygaard har fødselsdag: Sådan fejres dagen!

Den økonomiske nedtur har nemlig også kostet Finn Nørbygaard sit jyske domicil som nu betyder at han må starte helt fra ‘scratch’ og bygge et nyt liv op i en alder af 60 år.

Kilde: BT.

Del din kommentar

Forsiden lige nu