Fitness dronningen Charlotte Bircow helbredt for kræft

lørdag d. 20. oktober 2012 kl: 10. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Charlotte Bircow der var syg med kræft viser for første gang sit nye hår frem for offentligheden siden hun blev erklæret rask efter sin kræft sygdom
 


Charlotte Bircow og Lasse Rimmer i “Hvem vil være millionær” – Foto: Tv2

 

Charlotte Bircow smider sit tørklæde for første gang
Optagelserne fandt sted tilbage i juni til programmet “knæk cancer”, som er en speciel udgave af “hvem vil være millionær” og dagen var især helt særlig for Charlotte Bircow, for det var dagen, hvor hun valgte at smide det tørklæde, hun har båret under og efter sine behandlinger mod kræften. Og det var dermed den dag, hvor hun for første gang viste sit nye og korte hår frem for en større offentlighed.

Kendis-komikers bryllup aflyst

 

Raskmeldt
Charlotte Bircow er raskmeldt efter seks gange kemobehandling og 36 strålebehandlinger mod den kræft, som gav hende en knude i brystet, og som desuden havde bredt sig til lymfen. Hun har det i dag strålende og er sluppet for gener af den hårde kræftbehandling.

 

Samler penge ind til kampen mod kræft
Hun er derfor glad for, at hun i næste uge kan være med til at samle penge ind til kampen mod kræft. Men hun indrømmer også, at det var nervepirrende at være med i quiz-programmet, hvor så mange penge var i spil.

 

I hele næste uge holder TV2 Knæk Cancer-uge med oplysning om kræft og indsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Og ’Hvem vil være millionær?’ vil på mandag være et af de programmer, som er involveret i kampagnen.

 

Dansk skuespiller springer ud som tv-vært

Kilde Ekstra Bladet

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu